MNOMIC - GNU General Public License  Reliable Messaging - Business2Business & Government2Government
 

 MNOMIC Messaging Gateway word voor het versturen van elektronische business berichten (XML) gebruikt
 waarbij de betrouwbaarheid, exclusiviteit en veiligheid grote rol spelen.

 ebXML berichten kunnen van inhoud verschillend zijn en kunnen meerdere bijlagen bevatten. 
 MNOMIC-MG is op dit moment ook instaat om de berichten te versleutelen en via SMTP-Protocol aan ontvanger te bezorgen. 
 Encryptie en decryptie kost rekenkracht en bij hoge dataverkeer tussen 2 Gateways zal ten koste van prestatie van de communicatie gaan. 
 In dit geval, wordt point-to-point Mutual-PKI toegepast. Hiermee zal de doorvoercapaciteit toenemen en 
 tegelijkertijd de versleuteling van de berichten gehandhaafd blijven.

 MNOMIC-MG is een Java Web Applicatie en draait onder meest gangbare applicatie servers zoals, Tomcat-Jakarta, JBoss en OpenESB. 
 Integratie van MNOMIC-MG met bestaande infrastructuur is zeer gemakkelijk en verbruikt weinig resources:

  Minimum Systeem Eisen:   
  . Java2 ,versie 1.5+
  . MS-Windows, Linux en Solaris
  . Tomcat 5.5+
  . Een van de volgende databases:
    . MySQL 5.0+
    . PostgreSQL 8.0+
    . Oracle 10g+
  . 256MB geheugen (JVM)
  . 512MB schijfruimte (zonder berichten)

 MNOMIC-MG biedt naast web based user interface, webservices aan Java applicaties voor het afhandelen en 
 het beheer van de berichten en de CPA's (Collaboration Protocol Agreement).

 
WebServices interface van MNOMIC-MG zorgt voor de client/server communicatie en integratie met interne applicaties. Real-time monitoring en rapportage geeft up-to-date inzicht in het gegevensverkeer en zijn onmisbaar voor de juiste analyse en business continuit planning. MNOMIC-MG is binnen paar minuten geinstalleerd en na de configuratie van de CPA's en de certificaten is gereed voor het uitwisselen van de berichten met andere gateways. MNOMIC-MG bevat diverse hulpmiddelen om CPA's te importeren en bestanden automatisch uploaden en te verzenden. MNOMIC-MG is als software pakket, SaaS (Software as a Service) en server appliance leverbaar. MNOMIC Operations Center heeft haar eigen datacenter voorzieningen voor uitwijk (jaarlijkse test), garantie op beschikbaarheid van kritische bedrijfsgegevens waardoor potentie businessrisico.s worden geelimineerd, met zeer hoge beschikbaarheid door messaging gateway(s) over meerdere datacenters te repliceren.
De basispakket van MNOMIC-MG bedraagt eenmalig 3000 euro's en bevat updates en support voor 3 jaar. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de bedrijfskritische applicaties van onze klanten. We geven totale toewijding en hebben hetzelfde nodig van onze klant. MNOMIC-MG voldoet aan koppelvlakstandaarden van Digikoppeling (voorheen OverheidsServiceBus, OSB) en Digimelding (voorheen de TerugMeldFaciliteit). Dat is de uitkomst van conformiteitstest van ICTU en Logius. MNOMIC-MG is robuust, veilig, flexibel en makkelijk te beheren. Technische Specificatie: . ebXML Message Specification 2.0 . HTTP, HTTPS & SMTP . PKl- Overheid G2 (SHA-2) . XML-Security
We werken nauw samen met onze klanten en we ondersteunen overheden en bedrijven bij de toegang tot Diginetwerk, het realiseren van de standaarden van Digikoppeling en het aansluiten op de e-overheidsdiensten. Onze ontwikkelteam houdt zich bezig met de state-of-art technologie en realiseren van beste middelen voor de business continuïit en optimalisatie van bedrijfsproces. We denken graag met u mee om en we komen graag met u in gesprek.